Chinatown är ganska nice ändå. Lite konstigt är det att vi inte besökt det sen vi flyttade hit. Förrrän nu. Jag och Sandra tog en svettig promenad dit, en inte fullt så svettig lunch på Old China Café, en ganska svettig shoppingrunda där och slutligen en svettig promenad hem. Fick med oss diverse mobilskal, solglasögon, t-shirts och blommor. 
 
 
 
 

2 kommentarer

pappa

30 May 2014 14:07

Min shoppingrunda var inte så svettig ( svalt försommarväder ) men utdelningen var OK. Stenugnsbakade kardemummabullar, ett par byxor och en liter svenska jordgubbar till det facila priset av 35 kr.

Svar: Det låter också som en mycket lyckad shoppingtur. De svenska gubbarna verkar vara tidiga i år. Hoppas att det finns några kvar till oss i juli.
Linn Antberg

Felle

14 Jun 2014 10:02

Meeeen det är ju det jag sagt hela tiden, China Town är grymt!! Och ni har inte varit där förrän nu?! Jaja, bättre sent än aldrig :)

Svar: Hehe. Vi var där en gång innan vi flyttade hit ju men var nog för jetlaggade och sega då. Mycket bättre upplevelse denna gången. Säg bara till om du önskar dig nåt därifrån. ;)
Linn Antberg

Kommentera

Publiceras ej