Så var man tillbaka i Sverige några dagar och tiden bara rinner iväg. För det första är ju dagarna knappt längre än näsan räcker så man hinner ju inte med att göra nånting innan det är mörkt och kväll igen. För det andra är det ju så mycket som ska hinnas med!
 
Det har i alla fall varit otroligt skoj att vara hemma, särskilt att träffa alla fantastiska kompisar på dubbelafterwork, spelkväll och lunch samt att få umgås med mina syskonbarn och resten av min familj! Nu hoppas jag ju på att jag lyckats övertyga någon om att komma ner och hälsa på oss i Malaysia också! 
 
Visst är det även mycket trevligt att äta fil och havrefras och att pulsa i snön, men så här års kan det inte hjälpas att man längtar tillbaka till Malaysia litegrann. Det ska bli ganska skönt att komma tillbaka och slippa flygigt hår och torra läppar eller att förfrysa fingrarna när man försöker skriva ett meddelande på mobilen.
 
Att bero på mobilen. När man formatterar om mobilen bör man dubbelkolla så att man säkerhetskopierat sina kontakter. Det gjorde inte jag. Med andra ord är jag mycket tacksam om ni skickar mig era mobilnummer!!!