En vecka kvar till julafton och jag har nog aldrig fått så mycket advents-, lucia- och julstämning som detta år! Det kunde man ju aldrig ana när man flyttade till Malaysia. Mycket är det tack vare vår fantastiska Luciaturné. Eftersom ingen ville ta på sig uppdraget att organisera luciatåg till Svenska Ambassadens luciafirande samt MASBAs julmiddag gick jag, Emelie och Ulrika ihop och bildade ett luciateam:
 
 
Vi ringde runt till föräldrar och barn, printade luciasånger, beställde lucialinnen och försökte i bästa möjliga mån förbereda barnen för deras uppdrag. På vägen bokade vi in ytterligare ett framträdande på IKEA med vårt tåg. Här kommer lite bilder från eventen och vårt luciatåg, är det inte julstämning så säg!
 
Här har vi några av barnen när de förbereder sig inför vårt första framträdande på MASBAs julmiddag, en middag med 300 svenska och internationella gäster.
 
 
 
 
 
Barnen var fantastiskt duktiga, våra tomtar och vår solist gjorde stor succé!
 
 
 
 
En knapp vecka senare och med en annan Lucia gjorde vårt tåg minst lika stor succé på Svenska Ambassadens Luciafirande:
 
 
 
 
 
 
 
Här kunde vi efteråt njuta av den goda julmat, trevligt sällskap och riktig julstämning i form av en "skog" med riktiga julgranar (tio stycken i alla fall) samt ett gigantiskt pepparkakshus:
 
 
 
Sista anhalten på vår turné var på IKEA och här fick luciatåget åka rulltrappa och spexa till det lite:
 
 
 
Det har varit fantastiskt kul att vårt tåg blivit så uppskattat! Ett stort tack till alla barn och föräldrar som har ställt upp!
 

3 kommentarer

MM

17 Dec 2014 06:50

Så fint! Ni har ju gjort ett oerhört stort arbete med detta men vilket resultat! Måste ha imponerat på många. Fantastiskt! Kul att få se bilderna. Kram o välkomna till Sverige. GOD JUL!

mamma

17 Dec 2014 09:35

Så roligt att få se det fantastiskt fina luciatåget, vilken organisationsförmåga ni har, grattis!
Och välkomna hem!!!

pappa

17 Dec 2014 22:05

Det är nog häftigare att fira lucia långt från Sverige. Jag lyckades missa samtliga tillgängliga luciatåg och firade dagen med att vakta nationella prov. Vi får ta igen det när L,T och N nått mogen ålder. Grattis till lyckade arrangemang.

Kommentera

Publiceras ej