Igår kom vi till Puerto Princesas flygplats o fick reda på att alla flyg var inställda resten av kvällen pga att nåt ljus inte fungerade som det skulle på startbanan. Eftersom de inte ville hjälpa oss att boka om våra flygbiljetter till KL fick Gabriel hoppa in bakom disken o ta tag i saken med egna händer:
 
Slutade med att vi fick köpa nya flygbiljetter o ska förhoppningsvis åka hem i eftermiddag istället.

3 kommentarer

mormor

16 Jul 2013 07:32

Mamma, som jag träffar i Örebro nu och jag pappa sover än, håller tummarna för att de skall lyckas få upp planet i luften. Djuren var häftiga men annars verkar det inte vara något lyckat land. Fint med bloggen

Svar: Jodå det var faktiskt ett trevligt land (med undantag för huvudstaden). På den ön vi åkte till satsade de mycket på eco-turism och var väldigt måna om sin natur. Till exempel hamnade man i finkan den tredje gången man blev ertappad med att skräpa ner. Tror att du särskilt skulle uppskattat kvällsturen när vi sakta och ljudlöst gled fram på floden i en kanot, endast upplysta av stjärnhimlen, och tittade på kolonierna med eldflugor i de omgivande mangroveträden!
Linn

mamma

16 Jul 2013 12:24

Gabriel ser grymt koncentrerad ut,hoppas han bokar rätt så ni kommer tillbaka till KL snart :)

Svar: Jadå, han bokade bra så vi kom hem i alla fall. :) Det var dock ett roligt kaos där på flygplatsen med top managern, en liten kille på 25 bast, som inte visste nånting och mest gick omkring fram och tillbaka. Tur att Gabriel tog tag i det så det blev lite ordning. .)
Linn

nyss hemkommen Norgeresenär

16 Jul 2013 15:08

Den här typen av resebolag finns över hela världen. De kan heta Zest Air, Bad Air eller som på Island Sad Cars. Ibland går de, ibland går de inte. Hoppas ni hinner tillbaka till KL till den 30 juli så man kan få lite sällskap till Borneo.

Svar: No probs, nu är vi tillbaka och jag ska koncentrera mig på att förbereda din ankomst. :)
Linn

Kommentera

Publiceras ej